-Türkiye'de erkek ses sanatçısı çok fazla. Zaten erkekler pek showgirllük yapmıyor. Ebru Yaşar
-B harfi çok önemlidir,B olmasa, Bülent'e Ülent, Bursa'ya Ursa derdik. Mahmut Tuncer
-******, "istikbal göklerdedir" derken Allah'ı kasdetmiştir. Mustafa Sandal
-Artık daha aristokrat, daha burjuva, daha halktan cümleler kuruyorum. Gülben Ergen
-Bir zamanlar kalem gibiydim genç, güzel...Ama hiç bir zamandişiliğimi kullanarak bir yerlere varmadım, erkeklere meze olmadım... Bülent Ersoy
-Müzikte tek eksiğim opera... Doğuş
--mtv seyrediyor musunuz?
-em tivi em radyo seyrediyorum. Kibariye
-Estetik haramsa bütün hasteneleri kapatsınlar. Petek Dinçöz
-Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor... Nil Karaibrahimoğlu
-Ses bedende en geç yaşlanan organdır. Nükhet Duru
-****** ne demiş, Yurtta sulh, barışta sulh... Nihat Doğan
-Fransızlar amma kültürlü, vallahi küçücük çocukları bile Fransızca konuşuyor.
İzzet Yıldızhan
-Arka kafamı nereye vurduğumu bilmiyorum... İbrahim Tatlıses
-Lütfen sanatçının motorizasyonunu bozup demorize etmeyin! İbrahim Tatlıses
-Hiç üç çocuk babası gibi durmuyorsun. Yıldız Tilbe
-Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın,yenisini takmadan uyuyamam.İsmail Türüt
-Valla kıllarım diken diken oldu. Özcan Deniz
-Ramazan bizim estetik tarihimizdir. Petek Dinçöz
-Bugün çok önemli bir konuğum var ama önce daha önemsiz biri gelecek, işte Safiye Soyman. Seda Sayan
- Bu albümün Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca söylemiş olmamdır. Candan Erçetin
-Aslında maymun oynatacaktık ama bulamadık, biz de zenci çocuk oynatalım dedik.... Gülben Ergen
-Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mmutlaka giderim. Küçük Emrah
- Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi. Seren Serengil
-Tangoya başlarken erkekler sağ ön, kadınlar sol arka ayaklarıyla başlarlar. İpek Tuzcuoğlu
-Şimdi ben gidip Amerika'yı ikna etmeye çalışsam, beni iplemeyecektir... Mehmet Ali Alabora
-İngiltere bir tiyatro şehridir! Meltem Cumbul
-****** yaşasaydı magazin gazetecileri O'nun da bir frikiğini yakalardı. Nurseli İdiz
-Bu tokat olayından sonra hayata bakışım değişti, artık herşeye pozitif bakıyorum. Hande Ataizi
-Kadınlarla erkekler eşittir tabii, Ama kadınlar daha eşittir. Ahu Tuğba
-Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim. Hülya Avşar
-Küresel ıslanma terörizmden daha önemli NTV spikeri
-Milletimiz 10 Kasımı bir kez daha coşkuyla kutluyor. Karadeniz FM Dj'i.
-İnsanın dikenlerini tüy tüy eden bir görüntü Prof. dr. Ali Atıf Bir
-Evlendikçe fakirleşiyorum Mehmet Ali Erbil